DR og TV2: Public service eller flere klik?!

I søndags gik jeg rundt og var en smule mopset på TV2 og DR. Hele dagen kørte der en historie om at frugter og grøntsager, gør rigtig mange danskere syge. De mange udenlandske frugter er sprængfyldt med bakterier. Tv2 og DR brugte en masse tid på at forklare hvor de beskidte frugter kommer fra, og de havde også en masse spændende interviews med nogle biologer, men begge kanaler sluttede indslaget af med at forklare at man kunne gå ind på deres websider, for at finde ud af hvad man skulle gøre for at undgå disse bakterier.

Hvor meget ville det egentlig kræve af jer at nævne at de fleste af disse bakterier kunne undgås blot ved at vaske frugten ordenligt!?

Jeg er helt med på I gerne vil have os ind på jeres websider, men for fanden…I har public service forpligtigelser, og her kunne I sikkert have forskånet flere hundrede mennesker for maveonde, blot ved at have mindet folk om det lille råd at vaske frugten. I denne situation burde I have bidt i det sure bakteriefyldte æble og accepteret lidt færre klik…

En tanke om “DR og TV2: Public service eller flere klik?!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*